Història

Mes de 60 anys portant generacions

L’emblemàtica figura de Josep Vendrell Massana, primera figura d’una família de tres generacions dedicada al servei personalitzat transportant col.lectius de la comarca. Coneixedor dels serveis de línia regular amb la concessions al municipi de Subirats desde els seus inicis.

Autocars històrics

Uns inicis difícils per les adversitats del moment, carreteres i autocars amb característiques que actualment serien difícils de contemplar, però amb la il.lusió i el compromís de fer una feina ben feta.

image003

Als anys 70 i 80 van ser anys claus per a un creixement important amb expansió continuada en mans ja de Miquel Vendrell i Baqués que amb un compromís i dedicació ha fet possible assolir els nivells actuals der fer una empresa dinàmica i amb projecció al futur, tot aquesta tasca ha estat reconeguda amb la obtenció de un títol personar de MILLOR CONDUCTOR

Actualment Autocars Vendrell projecte la seva marca i servei cap a un futur esperançador en els valors que Josep Vendrell Massana a passat als seus nets Miquel i Pere Vendrell i la resta de treballadors que composen l’empresa, preparats per atendre les noves tendències i necessitats del transport per carretera tant tècniques com tecnològiques.

Innovació i qualitat

La innovació a la flota d’autocars i processos de gestió, la qualitat es element indispensable de ser i sobre el que comporta construir una estratègia i així poder oferir el millor servei discrecional del mercat.

Si teniu alguna foto dels nostres autocars i ens la feu arribar la publicarem a la web.