Politica de privacitat

Política de privacitat

La política de privacitat de Autocars Vendrell, descriu com recollim, guardem o utilitzem la informació que els usuaris proporcionen a través dels diferents serveis o pàgines disponibles en aquest lloc. És important que entengui que informació recollim i com la utilitzem ja que l’accés a aquest lloc implica l’acceptació de la nostra política de privacitat. En compliment de la legislació vigent, recollida en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l’objecte és garantir i protegir, pel que fa al tractament de les dades personals, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment del seu honor i intimitat personal,

Autocars Vendrell informa als usuaris que:Autocars Vendrell ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives conforme al que disposa la normativa vigent. La recollida i tractament automatitzat de les Dades de Caràcter Personal té com a finalitat el manteniment de la relació que, si escau, s’estableixi amb Autocars Vendrell així com l’acompliment de les tasques d’informació, formació, comercialització (tasca aquesta última sempre identificada com tal) i altres activitats pròpies de l’empresa com poden ser l’adequat manteniment de la relació establerta gestió, administració, millora i adequació a preferències i gustos de l’usuari, millora del web, així com la enviament, per mitjans tradicionals i / o electrònics , d’informació comercial i publicitària sobre productes i serveis de l’empresa. Les dades de caràcter personal recollides i tractades en el fitxer de Autocars Vendrell  seran utilitzades únicament per a Autocars Vendrell.

En cap cas seran venuts o cedits a tercers sense el consentiment explícit de les persones que formin part de l’arxiu. Autocars Vendrell ha adoptat els nivells de seguretat adequats a les dades que es faciliten i, a més, s’han instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, accés no autoritzat i robatori de les dades que ens faciliten .

L’usuari podrà, en tot moment, exercitar els drets reconeguts a la LOPD, d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició. Les persones poden exercitar aquests drets per les següents vies: Enviant un correu electrònic a l’adreça info@autocarsvendrell.com o per correu postal, identificant-se amb una fotocòpia del DNI, a l’adreça: Plaça de Sant Joan 13. 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona). Aquest lloc pot contenir enllaços o referències a altres llocs web que no estan sota el control de  Autocars Vendrell i en les que, per tant, no és aplicable la present política de protecció de dades. Aconsellem llegir les indicacions sobre la privacitat de les seves dades que contingui cada pàgina web que visiti. L’usuari passarà a ser l’únic responsable de les seves connexions i ús amb tals pàgines.