Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

El nostre principal objectiu es aconseguir la satisfacció dels nostres clients. Per això donem tota la informació que necessitis a la hora de contractar els nostres serveis.
Així mateix estem dessitjant escoltar-te i que comparteixis amb nosaltres les teves experiències amb autocars vendrell. Millorarem cada dia gràcies a tú.

Quin es el preu de contractar un autobús?

El preu dependrà del destí a mes d’altres variants com hora de sortida i arribada, la ruta, autopistes peatges, etc. Nosaltres calcularem aquestes variables per vosaltres detallant en el preu totes les característiques del trajecte.

Es possible llogar un autocar sense conductor?

No es pot lloguer un autocar sense conductor. Tots els ostres serveis inclouen un conductor qualificat i experimentat, formats amb el millor nivell i compromís.

Quantes places disposen els autocars?

Els nostres autocars tenen capacitat desde 8 fins a 70 places, sent autocars molt versàtils per qualsevol tipus de trajecte o servei.

De quantes comoditats disposen els autocars?

Els nostres autocars disposen d’aire acondicionat, butaques reclinables, reposapeus, pantalles plasma, etc. Estan adaptats perquè el teu viatge, sigui quina sigui la seva duració sigui satisfactòria.

Estan adaptats els autocars per a passatgers amb cadires de rodes?

Alguns dels nostres autocars disposen de plataforma elevadora per facilitar l’acces a persones amb alguna discapacitat. Fem tot el possible perquè es trobi comode durant tot el trajecte. Recordi comunicar aquesta necessitat al contractor els nostres serveis per tal de poder informar amb mes detalls.